marți, 10 mai 2011

Inscrierea in magazinul online Ladys este gratuita si va ofera posibilitatea de a cumpara produse cu reducere de 25%-32,5% fata de pretul de catalog. In functie de valoare comenzilor se aplica reduceri de pana la 32,5%. Transport gratuit prin curier in Bucuresti. Testere gratuite la prima comanda de minim 100 ron. Transport gratuit in tara prin Posta Romana. Pentru a rasfoi online cel mai nou catalog Ladys, cu poze mari si clare ale paginilor de catalog, CLIC AICI. 
 

FARA OBLIGATII:
   
1. Nu aveti obligatii de performanta personala ca reprezentant Ladys, nu sunt constrangeri in ceea ce priveste numarul de comenzi lunare, nu sunteti obligat sa aduceti un numar de membri noi in reteaua de distributie Lady's. Trebuie doar sa faceti o comanda in 3 luni pentru a va pastra calitatea de membru(a).
   2. Puteti sa va ocupati numai cu vanzarile directe sau numai cu construirea propriei retele de distributie sau cu ambele, in functie de alegerea dvs. Sau doar sa va achizitionati produse cosmetice de calitate la preturi mici prin reducerile primite de clientii Ladys, cu raport calitate/pret excelent.
   3. Persoanele care devin reprezentanti Cosmetice Ladys achizitioneaza produsele cu 25% reducere fata de pretul  de catalog si beneficiaza de toate ofertele consultantilor. Catalogul tiparit il primiti gratuit, in cutia postala, dupa ce il comandati la prima inregistrare in contul dv.
   4. Beneficiati de sprijinul unui coordonator Cosmetice Ladys
. Date suplimentare si informatii pentru dezvoltarea propriei retele Ladys  la adresa de messenger emabrumareanu@yahoo.coom

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu