marți, 10 mai 2011


Pentru a deveni colaborator Lady's aveti 2 variante:
  1. Dupa ce va inregistrati ca reprezentant  prin cosmeticeladys.ro si comandati imediat catalogul Lady's pe care il veti primi gratuit in cutia postala. Din acel moment ati facut prima comanda la Ladys si desi este un produs gratuit deveniti reprezentant.
  2. Dupa ce va inregistrati ca reprezentant Ladys completand formularul de inscriere si apoi comandati produse in valoare de cel putin 100 de lei la pretul cu discount si primiti gratuit setul de testere (mostre de parfumuri) la care se adauga si catalogul gratuit.

   Ce am de castigat daca aduc oameni in sistem?

  
 

   
Daca inscrieti o persoana in retea primiti 10% din vanzarile acelei persoane. Sa presupunem ca dvs ati recrutat-o pe d-na Popescu si d-na Popescu la randul ei a inscris-o pe d-na Ionescu. In acest caz veti primi 10% bonus din vanzarile d-nei Popescu si 5% din vanzarile d-nei Ionescu. Primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza: nivelul 1 – 10%, nivelul 2 – 5%, nivelul 3 – 2.5%, nivelul 4 – 1.25%, nivelul 5 - 0.62% etc.Cosmetice
   Bonusul se poate plati  doar pentru comenzile pentru care noi am incasat deja banii. Exista o perioada de aproximativ 14 zile intre momentul in care e plasata o comanda si momentul cand poate fi revendicat bonusul pentru acea comanda. Bonusurile Ladys se vor plati la cerere in zilele de vineri, pe 1
5 si 30 ale fiecarei luni. Valoarea bonusului se poate deduce din valoarea comenzilor dumneavoastra sau se livreaza intr-un cont bancar pe care ni-l comunicati. Pentru a creste viteza de procesare, cand solicitati bonusul, comunicati-ne numele titularului de cont, banca, numarul de cont IBAN.
 3 metode simple si eficiente de castig: 1) castig imediat ca reprezentant prin reducerile obtinute la produse, 2) castig ce poate fi obtinut din vanzarea produselor la pretul de catalog si incasarea diferentei reprezentata de reducerea de 33% ca reprezentant, 3) realizarea unei retele cat mai extinse de colaboratori, reprezentanti adusi de dv. in sistem, care o sa va aduca un profit permanent garantat.
  In plusdaca intrati in sistem folosind codul nostru va ajutam sa va creati gratuit un blog pentru a va extinde si populariza propria retea sau va realizam un site wordpress de promovare cu ajutorul partenerilor nostri de la Siteieftin.com. Solicitati acolo un website de reprezentant si veti beneficia de preturi speciale daca va aflati pe lista noastra de afiliati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu